Kismamák webáruháza és blogja Rólunk SZÁLLÍTÁS/FIZETÉS Kapcsolat

Rólunk

 

A várandós kismama élete csupa öröm, és boldogság, rózsaszín köd. Egy csodálatos érzés, hiszen nem tudunk betelni az érzéssel, hogy gyermekünket hordjuk a szívünk alatt. Az, hogy Ő minket választott szüleinek, ránk bízta magát….feltétel nélkül bízik bennünk…ez egy varázslatos dolog.

Ezt a felhőtlen boldogságot azonban egy pár hónapot követően némileg beárnyékolja egy s más. Nőként ugyanis elszomorító érzés lehet, amikor szembesülünk a ténnyel, hogy eddig viselt ruháink kényelmetlenné válnak számunkra. Lényeges, hogy a kismamának ne kelljen lemondani korábbi stílusáról, csupán azért, mert babát vár. Ezt az érzést mi is átéltük, megszenvedtük kicsit, hiszen ez lelkileg igenis meg tud viselni egy nőt. Általában a harmadik hónap végére már nem kényelmesek a normál alsók, így legkésőbb az első trimeszter végén érdemes körülnézni a kismamaboltokban.

Többek között ezért is született meg a VarandosDivat.hu, mert úgy gondoltuk, igenis nagyon fontos, hogy a kismamák csinosak és elegánsak legyenek, jól érezzék magukat a bőrükben. Természetesen a kényelem is elengedhetetlen jellemzője egy kismama ruhának. Webshopunkban kínált termékeinkre ezek mind igazak: kényelmesek, nem szorítanak, kialakításuknak köszönhetően kismamákra tervezettek.

Az általunk forgalmazott kismama ruhadarabok a várandósság első hónapjaitól a szülés utáni időszakban is kényelemmel viselhetők. Hiszen ami 9 hónapig növekedett az nem fog egy két nap alatt eltűnni. Mérettáblázatunkkal, leírásainkkal igyekszünk a lehető legnagyobb segítséget nyújtani a kismamák számára a megfelelő termék kiválasztásához. Bízunk benne, hogy mindenki megtalálja oldalunkon a számára előnyös darabokat. Kérdés kérés esetén elérhetőségeinknél találtok kontaktot. Szívesen állunk rendelkezésetekre.
Kismama Blog