Kismamák webáruháza és blogja Rólunk SZÁLLÍTÁS/FIZETÉS Kapcsolat
A baba védelmében
A baba védelmében
2021.06.24.

Egyaránt megfelelő éke lehet a legkisebb és a nagyobb gyerekek számára. Legalapvetőbb funkciója a baba fejének védelme, illetve maga a baba test védelme, hiszen, ha az egész kiságyban körbeérő méretet választunk, azzal megbizonyosodhatunk arról, hogy kisbabánk sehová nem fog beszorulni a rácsok közé. Emellett megnyugvást nyújt a babának, zártabb lesz a környezete, ami melegséget és biztonságot biztosít. Későbbiekben csomó formájú párnaként, vagy akár falvédőként is használható.

A rácsvédők általában 3 szálból készülnek, melyek egyenként 5 cm vastagok, ezáltal a fonat teljes magassága 15 cm magasan nyújt védelmet. A szálak végeihez megkötők vannak rögzítve. Fontos, hogy ezek segítségével erősen és stabilan rögzítsük a fonatot, hogy a legnagyobb biztonságot nyújtsa gyermekünk számára.

A fonat méretben elérhető. A két leggyakrabban alkalmazott kiságy méret a 60 cm x 120 cm illetve a 70 cm x 140 cm. Emellett létezik a 70 cm x 140 cm is. Mindegyik változatba kérhető félig, illetve teljesen körbe a rácsvédő. Ettől függően a következőképpen alakul a fonat hossza:   

60x120 – as kiságyban félig ér, az 200 cm 

70x120 – as kiságyban félig ér, az 200 cm       

 70x140 - es kiságyban félig ér, az 200 cm         

 60x120 - as kiságyban körbe ér, az 340 cm        

 70x 120 – as kiságyban körbe ér, az 360 cm     

 70x140 – es kiságyban körbe ér, az 400 cm  

 

Külső anyaga 100% ÖKO-TEX pamut babyplüss. Töltete 100% poliészter, antiallergén, formatartó szilikongolyócskák, puha, nincs hangja. Mosógépben mosható 30 fokon, szárítógépben nem szárítható. Ruha szárítóra kiterítve könnyen megszárad.

Szinte bármilyen színkombinációban elérhető és rendelhető a rácsvédő. Mivel 100%- ban kézműves termék, minden elképzelést meg tudunk valósítani. Weboldalunkon számos szín közül lehet választani. A színek harmonikus kombinációja hangulatosabbá és megnyugtatóvá teszi a baba környezetét. Ehhez a környezethez járul hozzá a baba ágynemű szettünk is, melyet remekül lehet kombinálni a rácsvédő színeihez a teljes összehang elérése érdekében.